Over ons

Hallo!

Op deze pagina vind je algemene informatie over onze muziekvereniging.

Wij zijn het opleidingsorkest Gerlachus, ook wel ’t OOG genoemd. Wij zijn een gezellige muziekvereniging uit Oirsbeek en bestaan uit meer dan 25 leden in opleiding van jong en oud. Muziek maken is onze gezamenlijke passie maar ook leren, het samen zijn en voornamelijk plezier hebben is het belangrijkst!

Voordat je in de grote harmonie komt, kom je eerst bij ons in het opleidingsorkest. Hier ervaar je voor het eerst om in een orkest te spelen. Met de andere leden leer je om als één groep samen te spelen, dus in harmonie 😉 . Wanneer jij er klaar voor bent en je het gevoel te pakken hebt, mag je naar de grote harmonie waar het niveau een stukje hoger ligt. Er is dus uitdaging genoeg!

Ben je eens benieuwd hoe het gaat om in een orkest te spelen? Wij repeteren iedere vrijdagavond tussen 18.30 uur en 19.30 uur in Partycentrum de Oirsprong (in de Pollack 4) in Oirsbeek. Kom gezellig langs, je bent van harte welkom!


Al enthousiast over muziek maken? Wij helpen jou graag met jouw muzikale avontuur. Neem contact op met onze opleidingscommissie via onderstaande mail.

opleiding.gerlachus@gmail.com